קרחות בראש של הכלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

28/07/2017 | 10:49 | מאת: גל

שלום לכלבה שלי בת כ6 חודשים התחילו להופיע קרחות בראש (3 קרחות, מעל העין, ו2 ליד הפה) זה התחיל ממש אחרי העיקור מה גם שהחלפנו לה אוכל באותו יום. האם זה יכול להיות הסיבה? כדאי להחליף את האוכל? מצורפת תמונה תודה רבה

האופציות הנפוצות יותר ומתאימות יותר לגיל הן נגיעות טפילית כגון דמודקס, פטרת וייתכן רקע אלרגי בייחוד אם הכלבה מתגרדת. המלצה לקחת לבדיקה וביצוע משטח עורי ומגרד עורי ובהתאם למראה הלקויות ולתוצאות המגרד עורי לשקול תרבית פטריה.

מנהלי פורום וטרינריה