עקירת שיניים לכלבה בת 5.5 חודשים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/06/2017 | 13:30 | מאת: יאנה

ד"ר שלום! לכלבה שלי מסוג יורקשייר טרייר בת 5.5 חודשים יש 2 שורות שיניים בלסת עליונה. האם אני אמורה לעקור אותם? אם כן, עושים את זה בהרדמה מקומית כמו לבני אדם או בהרדמה מלאה? תודה רבה!

04/06/2017 | 21:05 | מאת: ד"ר גל שחור

שלום יאנה, הכלבה שלך עוד בגיל שמתחלפות שיני החלב בשיניים קבועות. עד גיל 7 חודשים כל שיני החלב צריכות ליפול ולרוב הן נושרות לבד. במידה ועד גיל שנה לא נפלו כל שיני החלב, מומלץ לעשות עקירות. עקירות שיניים בכלבים מתבצעות בהרדמה מלאה ובנוסף עושים גם הרדמה מלאה.

מנהלי פורום וטרינריה