מחלה בלתי ידוע אצל חתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

30/05/2017 | 23:54 | מאת: קטי

החתול שלי חולה כבר כמעט שבוע זה התחיל בהקאות ושילשולים בביקור הראשון אצל הוטרינר קיבל אינפוציה זריקה נגד הקאות וזריקה של אנטיביוטיקה ביום למחר מצבו החמיר נעשה אפתי והפסיק לאכול ומסתבר שעלה לו החום בביקור השני אצל הרופא קיבל שוב אינפוזיה 2 זריקות של אנטיביוטיקה וכמובן כדורים אנטיביוטים הביתה, אך המצב לא השתפר והחלה לצאת לו הפרשות של מוגלה מהפי טבעת לכן נעשתה לו בדיקת דם שלא גילתה דבר.. עבר בדיקה רקטלית והוטרינר לא הרגיש בשום דבר חריג שוב קיבל 3 כדורים אנטיביוטים לטיפול הביתה . ביום למחר מצבו השתפר ירד החום והתחיל לאכול מעט אך התפתח לו פצע מסביב לפי טבעת ובזנב וממשיך לצאת לו נוזלים. מדובר על חתול בית בן שנה שאינו יוצא החוצה, איך ניתן לטפל באזור הזה כשהוא כל הזמן רטוב והוא מלקק אותו? (לוטרינר נוכל ללכת רק בעוד יומיים)

רצוי למנוע התעסקות אם האזור באמצעות קולר אליזבטאני אותו תוכלו לרכוש אצל הוטרינר

מנהלי פורום וטרינריה