חיסונים לכלבה בת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

28/05/2017 | 10:01 | מאת: יאנה

שלום! רציתי לשאול לגבי החיסונים של הכלב שלי. יש לי נקבה בת 5 חודשים שהביאו לי מרוסיה לפני שבוע. בפנקס החיסונים מופיע שהיא קיבלה חיסון נגד כלבת ופעמיים חיסון Eurican L+DHPPL2. האם אני אמורה לעשות חיסונים נוספים לפני שאני מוציאה אותה החוצה? תודה רבה!

במידה והכלבה חוסנה כמו שצריך, בגיל המתאים ובמרווחי זמנים מומלצים, לא אמור להיות בעיה. מעבר לחיסוני הבסיס, יש טיפולים מניעתיים נוספים כגון תולעת הפארק וטיפולים נגד תולעי מעיים. יש להתייעץ עם הוטרינר הקבוע לגבי הטיפולים הנוספים. .

מנהלי פורום וטרינריה