הסיבות להיווצרות מיימת בחתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/03/2017 | 07:39 | מאת: שלי

1. האם בזמן סירוס יכולה להגרם חבלה בכלי הלימפה שתגרום למיימת? מה הסימנים? 2. במידה ויש מיימת כתוצאה מחבלה ניתוחית בכלי הלימפה האם יש לכך טיפול ומדובר על משהו חולף עם טיפול מתאים? 3. במידה ויש מיימת שמטופלת כסימפטום למחלה לא נכונה ו/או מבוצעות שאיבות חוזרות ונשנות של הנוזלים האם זה יכול לגרום להדבקויות ולכך שהאיברים יהיו כמו קפסולה?

מה כוונתך למיימת? היכן מצטברים הנוזלים? אם כוונתך הצטברות נוזלים בחלל הבטן, אין זה סביר כתוצאה מסירוס אלא על מחלות רקע אחרות שיש לאבחן ולטפל בהתאם. במידה ומדובר על נפיחות מקומית סביב אזור הניתוח לרוב זה נספג לבג, לפעמים שואבים.

27/03/2017 | 12:31 | מאת: שלי

שלום, מדובר על נוזלים בחלל הבטן

מנהלי פורום וטרינריה