כלב משלשל ומקיא כבר יומיים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/03/2017 | 08:40 | מאת: דן

יש לי פיטבול בן 3, ביום ראשון הוא התחיל לשלשל והבוקר הוא גם הקיא לראשונה. שמתי לב בשלשולים שלו לפעמים יש קצת דם בגוון של אדום חזק, אני יודע שתמליצו לי לרוץ לווטרינר. אבל הכלב אכל מהפח בבית אז אני חושב שזה נובע מזה,רציתי חוות דעת מקצועית כמו מה זה נראה.. מה לעשות בבקשה זה דחוף תחזרו אלי!

שלשול עם טיפות גם יכולה להיות כתוצאה מאכילת זבל ודלקת מעיים ועד למצבים חמורים כתוצאה מפציעת רירית המעיים מחפצים שהיו בפח אשפה וייתכן ונבלעו וממצבים חמורים אחרים... ההמלצה היא ללכת לבדיקה

מנהלי פורום וטרינריה