בעיות עיכול ומזון מותאם

דיון מתוך פורום  וטרינריה

28/02/2017 | 10:41 | מאת: איתן

ד"ר שלום. יש לי כלבה בת כשנתיים ולאחרונה הצואה שלה הייתה די רכה כמו כן גררה טוסיק לעתים קרובות. בעקבות זאת ניגשנו לווטרינר והוא ניקה לה את השקים האנאליים ואמר שיש לה שם גם דלקת. נתן לה כדורים למשך 10 ימים ואמר שהמזון שהיא אוכלת אינו טוב לה ושרצוי להחליף לה את המזון למזון לכלבים עם בעיות עיכול. המזון שהיא אוכלת הוא אקאנה סנסיטיב.(סלמון) לא הבנו ממנו לאיזה מזון להחליף, על איזה בסיס ואיזה מרכיבים חשובים שיהיו ובאיזה אחוזים. אשמח לקבל ממך המלצה או כיוון לגבי המזון כי השוק ממש מוצף וזה די מבלבל תודה

יש סיבות שונות ומגוונות לצואה רכה, פעמים רבות זו הסיבה לחוסר ריקון שקים אנאלים, כמובן שיש גורמים נוספים. לגבי המזון-רצוי לבקש ממנו רשימת חברות וסוגי מזונות אותו ממליץ בהתאם לבעיה שאבחן בכלבתכם

מנהלי פורום וטרינריה