עיקור כלבה פקינזית ננסית בת 4

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/02/2017 | 14:50 | מאת: רים

שלום, לכלבה שלי היה הריון מדומה לפני שבעה חודשים. ועכשיו היא מיוחמת (12 יום ירד לה דם ועכשיו יש לה הפרשות צהבהבות). אני רוצה את הטוב בשבילה ואני יודעת שצריך לעקר.. אבל אני רוצה לדעת מתי? האם לחכות עוד קצת? וגם יש לי שאלה.. איך לבחור ויטרינר שיעשה את הניתוח? האם זה מסוכן? אני מאוד מתלבטת ולא יודעת מה לעשות :(((

יש להמתין לפחות חודש ימים מסיום הייחום ועד לעיקור....תבחרי וטרינר שאת סומכת עליו. הכי טוב כזה ששמעת המלצות. סיכון קיים בכל הרדמה וניתוח. בדיקות דם לבדיקת כשירות ההרדמה ובדיקה גופנית של וטרינר טרם הניתוח יכולים לצמצם סיכונים.

מנהלי פורום וטרינריה