תודה

דיון מתוך פורום  מצב חירום

17/11/2012 | 18:03 | מאת: אור

תודה על הזמן שיש לך להגיב, אני מוצאת את עצמי לבד חוסר אונים אני כול הזמן אומרת אין ברירה ממשיכים אבל ההרגשה שיש רצון ללכת לבית חולים ולהסיר מעליי את האחריות לדאגה אפילו חלקית אבל יש את הפחד גם מזה ולעצור את הדברים שאני כן מצליחה לעשות

היי אור, האם יש אנשים סביבך כך שאת יכולה להיות פחות לבד? האם ביום יום את מקבלת סיוע נפשי כלשהו? אפשר גם להתקשר למוקד של ערן או של נטל. הם פתחו קוי חירום לתמיכה נפשית בדיוק בשביל מי שרוצה לדבר. שמחה לשמוע שיש דברים שאת כן רוצה או מצליחה לעשות. תאחזי בזה... וטוב שבאת לפה כדי לכתוב :) ליאת.

מנהל פורום מצב חירום