אדם קשיש שחיי לבד באשדוד

דיון מתוך פורום  מצב חירום

17/11/2012 | 12:01 | מאת: עדי

שלום רב. יש אדם קשיש בן 90 שחיי לבד באשדוד בשכונות הדרומיות רובע ו' הוא. נמצא לבד וסובל מבעיות ברגליים ובימים האחרונים הוא בקושי יוצא מהמיטה בגלל הכאב. הוא לא מספיק להתמגן בזמן האזעקות ואין מי שיעזור לו. והוא אפילו מתבייש לבקש עזרה משכנים והוא נשאר כך לבדו. אני רוצה לדעצ לאיזה גוף ניתן לפנות על מנת שיעזרו לו?

שלום עדי, ממליצה לפנות למוקד העירוני של אשדוד ולברר. אני בטוחה שיש איזשהו מענה לקשישים במצב כזה. כמו כן, אפשר לפנות ללשכת הרווחה באיזור מגוריו. ליאת.

מנהל פורום מצב חירום