טכניקות הרפייה

דיון מתוך פורום  מצב חירום

31/07/2006 | 20:28 | מאת: רויטל

האם תוכל להמליץ על סדנא בה נלמד כיצד להתמודד עם חרדות?

01/08/2006 | 02:46 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רויטל, גוגל מחזיר לא מעט תוצאות בתגובה לחיפוש תחת המילים "סדנה לתרגול הרפייה". אם תרצי לתרגל טכניקה כזו בעצמך, תוכלי להיעזר למשל באתר זה http://hms.mindlife.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=228627&depart_id=23626 ככלל, כל פסיכולוג קוגניטיבי-התנהגותי יוכל לסייע בהדרכה כזו. בברכה ליאת

15/08/2006 | 08:59 | מאת: ד"ר מאיר נעמן

אם תפני למוקד של מכוננו...= 1-700-700-992..תוכלי לקבל מידע על סדנאות (פרטיות) להתמודדות עם חרדות.. יתכן וסביר שגם גופים ועמותות ציבוריות מקיימות סדנאות כנ"ל, אך איני יודע פרטיהן. אם תחפשי ב"גוגל", או שתפני למוקדי החירום המתפרסמים כל הזמן בערוצי הטלויזיה, קרוב לודאי שתמצאי. בהצלחה

מנהל פורום מצב חירום