זקוקה לעזרה!

דיון מתוך פורום  מצב חירום

15/11/2012 | 22:46 | מאת: מי

שלןם! אני במצב קשה .נפשי בראותי.דיכאון מורכב.האים יש לכם .המלצות לתרפות טבעיות.יש לי בעיןת קיבה הקאות מרבות.עקב קיצור קיבה לא מוצלח.זיכרון שלי יש ירידה משמעיותית.עקב מצב המלחמה כעת מצבי די קשה. חושבת המון על התאבדות.אשמח להכונה מתאימה.

שלום לך נשמע שהמצב הנפשי הקשה הוא קשה עוד מלפני המלחמה ומוחמר בעקבותיה. לכן, אני מאד ממליצה לך לקבל סיוע נפשי, ללא קשר למלחמה. אם תתחזקי, תחוזק יכולת ההתמודדות שלך באופן כללי. הפורום הזה אינו עוסק במתן המלצות לגבי טיפול תרופתי. בברכה, ליאת.

מנהל פורום מצב חירום