רסקיו לילה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

17/06/2014 | 15:22 | מאת: דליה

שלום רב, מזה כ- 4 חודשים שהנני משתמשת ברסקיו לילה פעמיים ביום 4 טיפות בצהריים ובלילה. קראתי שרסקיו לילה מכיל את החומר שעוזר לבעייה של מחשבות טורדניות שממנה אני סובלת והחלטתי להשתמש בו. בנוסף בכל לילה אני משתמשת בחצי כדור של אלפרליד 0.25 מ"ג ואני מרגישה לאחרונה טוב. לפעמים אני תוהה אם באמת יש בזה חומר מרגיע או שזו פשוט אמונה ?? רציתי לברר כמה זמן אפשר להשתמש ברסקיו לילה, כיוון שהרכישה היא ללא מרשם ואין מי שיגביל אותי. האם יכול להיגרם איזשהו נזק בצריכת יתר ? אודה לתשובתך דליה

שלום דליה. הגישה שלך ל"פרחי באך" מוטעית. בתמציות פרחי באך, אין חומר והתמציות מטפלות באדם ולא במחלתו. אין מינון יתר ואין נזקים כתוצאה מהשימוש בתמציות, אך תמצית שאינה מתאימה, פשוט איננה עובדת... מכאן שיש להכיר את האדם ולפי נוהל חייו, אמונותיו, חינוכו וכדו', ניתן להתאים לו את התמצית התואמת את צרכיו הבריאותיים. על כן מומלצת התייעצות עם מטפל בעל ידע וניסיון בפרחי באך. ("רסקיו לילה", כשמה כן היא - כלומר, תמצית הצלה, או בשפתנו - עזרה ראשונה!). אני מקווה, שאת לוקחת את האלפרליד תחת פיקוח רפואי! בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך