שלום, לרון גילעם.

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

02/02/2014 | 16:57 | מאת: אורי כדורי

אני בן 28, כל החיים אני ביישן (חוסר ביטחון עצמי)וקשה לי לזרום בשיחות עם אנשים וחברים לעבודה.. לא מצליח להוציא משהו מצחיק.. רק שפונים אליי אז אני מצליח לזרום... אני חושש להתקרב לאנשים זרים, ואין לי איזה שינוי בחיי, כלומר לטובה... מעוניין לדעת אם תמציות של פרחי באך, יעזרו לי עם הביישנות ותפתור לגמרי את הבעיות שלי.. אני גר בבארשבע וחבר קופת חולים כללית, האם תוכל להפנות אותי לרופא/ה מסוים שיכול לעזור לי תמציות פרחי באך? תודה.

שלום אורי. חפש נא במאגר המטפלים שבאתר זה, את המטפל/ת המתאים לך. בברכה - רון.

או שתיכנס לאתר "רסקיו" ותחפש שם ברשימת המטפלים. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך