רפלקסולוגיה ופרחי באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

14/07/2010 | 10:54 | מאת: קארין

שלום רב. התשובה לשאלתך זו שמיתמחה בטיפולי רפלקסולוגיה היא גם מיתמחה בפרחי באך אז קיבלתי את שניהם באותו טיפול ההמלצה שלה שזה יעבוד עליי יפה שילוב של רפלקסולוגיה לפרחי באך. אך לי ספציפית אני לא מרגישה שינוי אחרי 4 טיפולי רפלקסולוגיה ושבוע וחצי של נטילת פרחי באך רציתי לדעת אם זה לא משפיעה עליי אולי לנסות משהו אחר או לתת לזה זמן וכמה. תודה

לקארין שלום. עכשיו זה מובן יותר . בדרך כלל טיפול בפרחי באך, אינו נמדד בזמן, אלא בתהליך הנדרש לשם איזונו של האדם. לכל אדם קצב שונה, לכן אינני חושב שיש צורך לשים דגש עליו בתחילת הדרך. אם את מחוברת למטפלת ומאמינה בה, תני לתהליך למצות את עצמו. מנסיוני, שבוע וחצי של טיפול בפרחי באך, הוא רק התחלתו המזערית של התהליך. לפעמים התוצאות ניכרות אחרי חודש או חודשיים ולפעמים אחרי שבוע שבועיים. הדבר תלוי במרכיבים רבים השייכים, בין היתר, לרצונו הפנימי של האדם, לאופיו, לשיתוף הפעולה שלו עם המטפל ולבעיותיו ,שאותן הוא רוצה לפתור. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך