באיזו תמצית להשתמש

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

21/08/2006 | 10:39 | מאת: לי

שלום, אני מתקשה להרות מזה שנים ללא סיבה ידועה. כנראה המתח, החרדות שהולכות ומתגברות לא תורמות לעניין. אני מוצאת עצמי לעיתים שרויה בעצב, תשכול רב ואפילו נמנעת ללכת לטיפולים מהחשש שמא כל ההשקעה לא תצליח. מכיוון שהייתי בטיפולים ואני יודעת במה מדובר, מכאן נובע החשש. בכל חודש עם קבלת הווסת אני נכנסת לסרטים, התפרצויות בכי, רגישות יתרה ותחושות שליליות קשות. מה אפשר לעשות? והיכן ניתן לרכוש את תמציות הפרחים. תודה

שלום לך לי. לדעתי הנושא שהעלית מורכב ועמוק ולא ימצא את פתרונו בתשובת "שלוף". אענה לך ולקוראים באופן כללי, מבלי להכנס למקרה שלך דווקא. לפי הבנתי, החוויות המלוות בתחושות וברגשות כגון: קשיי פרנסה וקיום, פחד מהורות עתידית, פחד ממחויבויות, או אי השלמה עם איבוד קריירה, מתח, עצבנות,צרות- עין,בקורתיות, תסכולים,מחשבות שליליות,צורך רב למצוא -חן ולרצות, חרדות, כעסים ,אשמה, שנאה, קנאה,חוסר בטחון, וכדו'- בין האדם לבין עצמו, או בינו לבין סביבתו (משפחה, בן- זוג, עבודה, חברה),חוסמים בו את "ערוצי החיים" ומשבשים את פעולתם.(ועל פי החוויות והרגשות הנ"ל, מתאימים לאדם את התמציות של פרחי באך, שבפעולתן "יפתחו" את החסימות ויחזירו את המערכת לזרימה נכונה והרמונית). הרך הנולד, אמור "להכנס" למקומו ברחם, דרך ערוצים אלה, אך בהיותם חסומים אין לו אפשרות "להכנס" ולהיקלט. אני ממליץ לפנות לטיפול מקצועי אישי, כדי לזהות את הגורמים החוסמים שהזכרתי, או גורמים חוסמים נוספים אחרים, שיתגלו במהלך הטיפול. אני מאחל לך הצלחה פוריה.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך