קלסטרופוביה.

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

07/07/2007 | 20:35 | מאת: לימור

אם איזה טיפות משתמשים במצב של פחד ממקומות סגורים (קלסטרופוביה)? לימור.

ללימור שלום. באופן תאורתי התשובה היא: MIMULUS. אך כדי לפתור את הפחד באופן יסודי ולהוסיף אומץ, רצוי לחפש את הסיבות הנמצאות בדרך כלל,בחווית האדם הסובל מקלסטרופוביה,(בטחון ירוד / בושה / ערך ודימוי עצמיים נמוכים / רגישות יתר /איומים והפחדות /פינוק יתר.../ טראומה / צורך ב"תשומי" / פחד מאיבוד שליטה / חרדות / חלומות וכדו''), שכתוצאה מהן נוצר הפחד שתארת. לפי ממצאים אלה, לבנות תמצית טיפולית שתהיה בה גם -MIMULUS - וגם התמציות הקשורות לממצאים. בברכה - רון.

01/11/2007 | 00:37 | מאת: לולה

אני מפחדת לטוס כי אני חושבת שאולי אני קלסטרופובית איך אני מתגברת על זה?

04/08/2008 | 11:05 | מאת: ענת

מזה כמה חודשים אני סובלת מקלסטרופוביה שמאד מקשה עליי בחיי היום יום רוצה לדעת מה לעשות אני על סף יאוש

מנהל פורום טיפול בפרחי באך