האם מותר לי לקחת רסקיו לילה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

22/03/2020 | 06:14 | מאת: ארנון

אני לוקח כדורים נגד לחץ דם כולסטרול וגלוקמין להורדת סוכר. כמו כן לוקח לעיתים לוריוון כדור או 2 ביום . האם מתאים שאקח גם רסקיו לילה להקלת השינה. או רסקיו יום להרגעת המחשבות. בתודה

אפשר לקחת פרחי באך ורסקיו בתוכם ללא חשש להתנגשות עם תרופות אחרות. אני ממליץ רק על רסקיו לילה, מאחר ובתמצית זאת, ישנה עוד תמצית תומכת, שאיננה ברסקיו הרגיל.

02/09/2022 | 15:39 | מאת: מנוחה

היי מה מתאים בנוסף לטיפול רגשי לבחורה שחושבת לאחר מעשה איפה היא לא הייתה בסדר? ושכשהיא ליד חברה היא בחוסר שקט מנחיתיות/צורך לביטחון בחברה לפעמים בחברה היא טיפוס חולם מנותק מהמציאות,בוהה

מנהל פורום טיפול בפרחי באך