שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

19/09/2009 | 23:49 | מאת: ט'

אני לא יודעת אם זה כלכך קשור אבל איך אפשר להקל על חדירה אנאלית? ניסינו כבר את כל חומרי הסיכה מה לא בסדר בי למה אני לא מצחיה ואחרות כן?

להרבה כואב, בעיקר ללא חוסר הכנה מתאים של מסככים כגון שמן תינוקות ומשחק חדירה מקדים עם אצבע או שתיים ואם את לא נהנית מזה גם כמו שאמרתי - אז אל תעשי את זה ? בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן