ניתוח לאיחוי קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/09/2009 | 12:28 | מאת: mako

שלום.. ברצוני לדעת מהו הניתוח הנ"ל? היכן מומלץ לעשות אותו(אני אשמח לקבל את שם המרפאה ומספר הטלפון), אם אני עושה את הניתוח יהיו לזה תופעות לואיי בעתיד?(זה לא מסוכן??) ומה טווח המחירים לניתוח כזה?

שלום, תוכלי לשלוח אלי מייל אישי ואתן לך את הטלפון שלי לפרטים המייל [email protected]

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן