עזרה בבקשה !

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/08/2009 | 22:41 | מאת: :]

שלום אני מעוניינת לעבור ניתוח להקטנת שפתי הפות הפנימיות, בנוסף לכך יש לי גם דגדגן ארוך ובולט רציתי לדעת אם קיים ניתוח לשני הדברים, היכן אפשר לבצע אותו, ומה טווח המחירים פחות או יותר ? והאם יש אופציה שקופת החולים תשתתף בהוצאות? תודה רבה

שלום קופת חולים לא משתתפת בעלות כעיקרון לא חותכים את הדגדגן אלא מעצבים את השפתים בצורה שישלימו את מראה הדגדגן את יכולה להגיע להתיעצות במידת הצורך בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן