חיפה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/08/2009 | 18:05 | מאת: חנה

שלום אני בת 30 ולפני שנה עברתי ניתוח להקטנת שפתיים תחתונות בישראל אצל רופא מוכר בטחום. הניתוח לא הצליח הוא עשה יותר גרוע ממה שהיה אני לא מקיימת יחסים מין בשום אופן מבושה אני לא יודעת למי לפנות ומה לעשות אני בחורה רווקה ובטוחה שכל גבר שיראה את איבר מיני יחשוב שזה מכוער בדיוק כמוני. מה לעשות?

הגיעי לבדיקה ויעוץ או שלחי לי תמונה

12/08/2009 | 22:34 | מאת: חנה

לאיזה כתובת מיל לשלוח את התמונה? חשובה לי הפרטיות . תודה חנה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן