ניתוח tvto וקולפורפיה אחורית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/08/2009 | 07:57 | מאת: ורד

שלום רב, אני בת 39 אחרי 4 לידות ( אחרונה לפני 4 שנים) עברתי לפני כחודשיים ניתוח זה בבית חולים קפלן ההחלמה היתה לא פשוטה, כיום אני מתפקדת כרגיל אין דליפה שזה מצויין אך יש כאבים בזמן קיום היחסים (משתמשים בחומר סיכה) בזמן החדירה יש הרגשה של משהו שורף בפנים, וכאב בעור שמתחת לפתח לכוון הרקטום. האם זה דבר שיגרתי,האם הכאב יחלוף??

שלום המצב בהחלט אינו שגרתי לרוב אני מזהה הדבקויות במקום או רקמת גרנולציה שצריך לפתוח מקומית דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן