ניתוח להצרת נרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/07/2009 | 19:13 | מאת: דליתי

שלום אני אחרי 5 לידות והנרתיק ככל הנראה התרחב. הדבר פוגע ביחסי המין. הבנתי את יתרונות הניתוח להצרה. שאלתי - מאיפה מתחילים? איך אני יודעת למי לפנות? אני לא מעוניינת במכוני אסתטיקה שמקצועיותם בספק ואין אפשרות לקבל המלצות מחברות. אפשר עזרה? וכן - מה סדר גודל מחירים?

שלום מידע מפורט תמצאי באתר שלי DRKRISSI.COM אני מומחה לניתוחי רצפת האגן והנרתיק העלות תלויה בהיקף הבעייה - עדיף פשוט שתגיעי לבדיקה ויעוץ לעיתים יש מקרים שהקופות או ביטוחים משתתפים בעלות אם יש אלמנט רפואי דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן