תיקון תפרים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/07/2009 | 11:41 | מאת: יעל

שלום רב, ילדתי לפני כ 8 חודשים. בלידה נוצרו קרעים רבים שנתפרו. בבדיקה של רופא כ 3 חודשים לאחר הלידה נאמר לי שהכל בסדר וניתן לקיים יחסים. בקיום יחסים כאב לי מאוד והיה דימום כמה ימים אחכ. הרופא שוב טען שהכל בסדר אך לאחר התעקשותי בדק שוב וראה שיש "דמוי פוליפ" שממנו הדימום.לטענתו יש צורך להסיר ולתפור שוב. אף פעם לא שמעתי על סיפור שכזה מכל סיפורי הלידה ובעיותיהם. אין צורך לומר מה עושה לי נפשית הידיעה שיש צורך לפתוח ולתפור שוב... איך קוראים לרופא המתמחה בניתוחים מעין אלו ואיך נקרא ניתוח כזה? לאיזה רופא עלי לפנות לחוות דעת שניה? גניקולוג רגיל או בעל התמחות מסויימת? כמה זמן לדעתך יש לחכות לביצוע הניתוח הכירורגי מיום הלידה? האם אתה בעל ניסיון בביצוע ניתוחים כאלו?

לרופא המומחה לנושא קוראים חיים קריסי מידע באתר DRKRISSI.COM כעיקרון זאת רקמה לא בשלה - גרנולציה סוג הניתוח וההרדמה תלוים בהיקף הבעייה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן