לעזרתך אודה...

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/07/2009 | 16:20 | מאת: ככוכבית

יש לי בעיה בשפתי הפות (מוגדלות), קראתי את כל השאלות והתשובות וכן גם נכנסתי לאתר המפרט את הנושא. תודה על כל המידע... ועדיין... הבנתי שיש סיכונים בניתוח כמו למשל צלקות הכואבות בחילופי עונות, זיהומים וכו'... איך אפשר להימנע מזה?? האם יש עוד סיכונים ?? מה עלות הניתוח??

שלום את כבר יודעת יותר ממני אם בדקת בכל האתרים איך מתגברים על סיכונים - מנתח טוב, בי"ח טוב, מרדים טוב, אנטביוטיקה בניתוח, המוסטזה נכונה, רחצה מקומית במים וסבון ורופא שנכון לענות ולטפל בכל דבר שקורה בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן