שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/07/2009 | 03:13 | מאת: באווו

אחת מהשפתיים הקטנות מאוד ארוכה ומדלדלת והשניה יפה, יש אפשרות לנתח את הארוכה כך שתהיה דומה לשניה, הנורמלית? ויש אפשרות להבהיר את האיזור? מהו אומדן העלויות של ניתוח כזה? תוך כמה זמן חוזרים לשגרה מלאה? מהם הסבל והמוגבלויות הכרוכים בתהליך ההחלמה? ושאלה אחרונה- האם אפשר להסתיר את הניתוח? הוא ירשם בתיק הרפואי? תהיה לאנשים גישה למידע הזה?

עדיף לנתח את 2 השפתיים מטעמי מבנה וסימטריה (בקטנה לחתוך רק שולים) לא מסתירים כלום זה נעשה מסודר בבית חולים פרטי ולא נירשם ברשת מחשבים ציבורית אלא ניגנז כתיק נייר בארכיון חוזרים לתפקוד אחרי ימים בודדים ויחסים אחרי 6-8 שבועות את יכולה להגיע ליעוץ מסודר יותר מידע DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן