ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/07/2009 | 21:59 | מאת: משהי

לאחר ניתוח לשפתיים פנימיות בולטות השפתיים לא יבלטו יותר בכלל או שעדיין יראו אותן אך קטנות יותר? כלומר יש מצב להגיע לתוצאה שממש השפתיים החיצוניות יכסו את הקטנות?

תלוי במבנה הפות לרוב השפתיים הגדולות לא יכסו את הקטנות אלא הקטנות והגדולות יהיו באותו קו וזה יהיה יפה כמו פרח דר קריסי

12/08/2009 | 08:04 | מאת: .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמו פרח הרגת אותי מצחוק,איזה תיאור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן