רקמת גרנולציה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/07/2009 | 11:38 | מאת: נויה

שלום, מהם השיקולים בביצוע הרדמה מלאה או חלקית בהסרת ריקמת גרעון שנוצרה באיזור איחוי הקרעים הפנימיים שנוצרו בלידה? האם בהנקה מלאה עדיפה הרדמה חלקית או מלאה ומהן ההשלכות של כל הרדמה על הילד היונק (בן 3 חודשים)? תודה.

אם זה קטן והאישה סבלנית ואין דברים נלווים - למקומית כעיקרון לא להרדמה כללית ובוודאי לא למקומית השפעה משמעותית על התינוק דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן