בנוגע לשיחזור קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/07/2009 | 23:44 | מאת: שרה

שלום לך ד"ר חיים קריסי , אני בחורה דתיה עומדת להתחתן בת 18 ..עקב יחסי מין אני לא בתולה.. אבל מפחדת להיות ללא תשובות בערב הכלולות שלי.. יש לי כמה שאלות שאני חייבת תשובות עליהן וזה ממש דחוף לי.. 1. כמה עולה לעשות טיפול כזה 2. האם אתה עושה את זה ,ואיפה? [אני מאיזור ירושלים] 3. האם אפשר לראות את זה ..[את התפרים ] 4. במקרה שהבעל הוא רופא האם יש לו יכולת הבחנה.. 5. ואם אתה לא עושה ניתוחים כאלה אתה מכיר גורמים שאוכל לפנות אליהם תודה רבה לך מחכה לתשובות זה ממש ממש דחוף בשבילי שרה

שלחי לי מייל ואתן לך את הטלפון שלי לפרטים דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן