מה העומק של קרום הבתולין ?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/07/2009 | 01:44 | מאת: אורטל

אני צריכה עזרה בדחיפות ! חבר שלי הכניס לי אצבעות וירד לי דם אחרי זה , זה אומר שאיבדתי את הבתולין שלי ? אני צריכה תשובה בדחיפותתת ! האיימל שלי : [email protected]

הדימום כעיקרון מעיד שהיה קרע של קרום הבתולין או שריטה מקומית את יכולה להגיע לבדיקה או לשלוח תמונה ותקבלי תשובה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן