קרום הביתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/07/2009 | 16:43 | מאת: תמארה

אני קיימתי בעבר ילסי מין כעשר פעמים, עוד שלושה חודשים אני מתחתנת וחייבת לעבור ניתוח סגירת קרום הביתולים אחרת אני אבודה, שאלתי:- מתי עושים ניתוח זה ביחס לחתונה ולמה זה כל כך יקר, יותר מ 4000 ש"ח האם יש יותר מסוג אחד של ניתוח האם כל רופא מבצע את זה ואיך מגיעים לרופאים כאלו ובצורה דיסקרטית ביותר אשמח לקבל תשובה

אם את רוצה מידע דיסקרטי התקשרי אלי 0522-909109

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן