האם חולשה בשריריי האגן יכולה לגרום לדיכאון?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/06/2009 | 07:29 | מאת: בני

שלום רציתי לברר האם חוזק לא נורמלי של שריריי האגן יכולה לגרום לדיכאון? אם כן איך אפשר לאזן את שריריי האגן כדי לרפא דיכאון? תודה

ניתן לבצע פזיותרפיה של רצפת האגן (יש בבילינסון מצוינת) בכל מיקרה לא מזיק לא ידוע קשר ישיר לדיכאון אם כי הגיוני קשר עקיף כתוצאה מהבעיות שנגרמות בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן