ניתוח שפתיים והצרת הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/06/2009 | 00:12 | מאת: אהבה חדשה

מתלבטת. האם לאחר ניתוח כזה נפגעת התחושה (הנעימה בד"כ) באזור? כיצד אדע אם הנרתיק שלי רחב או צר? בעבר, לא היו לי בעיות. אחרי שתי לידות וניתוח קיסרי אחד. עכשיו אני מחפשת אהבה חדשה...

לאחר הניתוח כעיקרון התחושה אינה נפגעת עד שלא תבדקי או תתנסי באהבה חדשה לא תדעי אם הנרתיק צר או לא את יכולה להגיע ליעוץ ובדיקה אם את חשה שיש בעיה אם אין בעיה - אין בעייה - רק למצוא אהבה חדשה בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן