דגדגן בולט

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/06/2009 | 12:40 | מאת: .

ד"ר קריסי שלום, בעבר עברתי ניתוח לתיקון שפתיים אך עדיין לא נח לי עם המראה בגלל דגדגן בולט מאוד.אני יודעת שבדגדגן לא נוגעים בניתוח אך עדיין האם ניתן לעשות משהו בנושא? תודה...

19/06/2009 | 18:14 | מאת: בת 19

בלי קשר לדגדגן.. השפתיים נראות טוב אחרי הניתוח?

20/06/2009 | 00:38 | מאת: .

כן...

כעיקרון אני חייב לראות כיצד זה נראה באופן תיאורטי יתכן וניתן לכסות אותו ניתן גם להקטין אותו אך הדבר חד משמעית אינו מומלץ וגורם נזק חמור איני מאמין שהמצב כה גרוע הגיעי לבדיקה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן