זקוקה לעזרה.

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/05/2009 | 23:58 | מאת: תמר

האם יש דרך לתקן מראה של פות עם בליטה (כמו גבעה של שומן)?!? הבטן שלי זקוקה למתיחה, האם בזמן מתיחת בטן ניתן לשאוב, להסיר את השומן הזה? אני מחפשת בשאלות לבדוק האם זה נפוץ אך אני לא נתקלת בשאלה שכזו האם תופעה זו נדירה? האם אתה מבצע ניתוח מהסוג הזה?

אני לא מבצע מתיחת בטן או שאיבת שומן זה תחום של הפלסטיקאים רובם נמנעים משאיבת שומן בגבעת הערווה עקב הספקת דם דלה וחשש לסיבוכים למרות זאת ניתן להתיעץ עם פלסטיקאי מידע נוסף על אנטומיה תמצאי באתר DRKRISSI.COM בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן