כפר סבא

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/05/2009 | 16:49 | מאת: חנה

שלום רב, זה זמן רב, שאני חשה גלישה של המעי (אני מניחה) בדפנות הנרתיק, המצב הנוכחי הוא שלמעשה נוצר גוש שאפילו ניתן לראות אותו מהנרתיק בעזרת מראה. בנוסף אני סובלת מבעיות נוספות של איבוד משקל רב, וכן דימומים על רקע יומי מפי הטבעת. (רקע כללי :בת 54 , הפסקת המחזור בשנה האחרונה בליווי גלי חום וכל השאר)ביצעתי מספר בדיקות הכוללות CT וקולונסקופיה חלקית ללא ממצא. אודה לך על עזרתך

שלום נשמע כרקטוצלה - צניחת דופן אחורי של מעי אם כי בהחלט יתכן צניחה של אבר אחר דרת הנרתיק למידע - DRKRISSI.COM בנושא צניחות דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן