אפשרות לניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/05/2009 | 18:19 | מאת: טלי

אני אישה בשנות ה-40 שעברה ארוע מיני טראומטי לאחרונה .וכעת כאשר אני מנסה לקיים יחסי מין איני מרגישה את איבר המין של בעלי למרות שבעבר הרגשתי וגם נהנתי בקיום יחסי מין עם בעלי.אישי אינו יודע על הארוע האם יש אפשרות לתקן את המעוות .תודה

השאלה העיקרית היא האם הבעייה נפשית - התנתקות מהאקט המיני או בעייה גופנית כגון פתח נרתיק רחב, הפרשות מוגברות וכו החליטי עם עצמך מה הכיוון אוכל ליעץ יותר אחרי שיחה ובדיקה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן