שפתיים תחתונות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/05/2009 | 13:20 | מאת: שפתיים תחתונות

שלום אני בת 23 ומעוניינת לעשות ניתוח להקטנת שפתיים תחתונות אם מישהי עשתה כבר את הניתוח ומעוניינת לשתף אותי בסיפור שלה אשמח לקבל את המייל שלה יש לי המון שאלות

אשמח לתגובות

16/05/2009 | 00:17 | מאת: חיפאית

ד"ר קריסי - תתחדש ובהצלחה! בעיון באחד העמודים, (לעת עתה) שמתי לב לעניין טכני שכדאי לתקן: כאן - http://www.drkrissi.com/102583/אנטומיה-של-האגן-הנשי הכתוביות בציורים השייכים לכותרות "רצפת האגן", "אברי מין חיצוניים, - קטנות מדי, מטושטשות, וכמעט בלתי ניתן לקרוא אותן. הציור ליד הכותרת "אברי מין פנימיים" - בהיר מדי, ואולי אף קטן מדי, והכתוביות ממש לא ניתנות לקריאה. חיפאית

בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן