שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/05/2009 | 20:34 | מאת: דנה

שלום, אני מעוניינת בניתוח להסרת קרום הבתולין משום שאינני מעוניינת שבן זוגי יגלה שאני בתולה. מה הפרוצדורה? האם יש השלכות רפואיות? מה העלויות- יש לי כללית מושלם והראל מושלם? האם לאחר הניתוח ניתן לתפקד כרגיל- ללכת לעבודה וכו'...אודה לעזרתך

אין שום בעיה אני עושה זאת בהרדמה מקומית ואת ממשיכה חיים כרגיל עדיף שתדברי איתי להסבר מלא בהצלחה דר קריסי DRKRISSI.COM האתר שלי יש קטע חשוב גם על קרום הבתולין

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן