דגדגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/05/2009 | 20:08 | מאת: נטע

אני עוד מעט בת 18 לא קיימתי עדיין יחסי מין. המגע בדגדגן מאוד לא נעים לי. זה לא ממש כאב, אבל ברגע שנוגעים בו אני חייבת להפסיק זאת. (מאז ומתמיד זה היה כך). האם שמעת על דבר כזה? מה ניתן לעשות? זה מרגיש לי כל כך מוזר ושאני היחידה בעולם הזה שלא יכולה שיגעו בה שם אודה לתשובה

אם אין דלקת או גירוי חיצוני - זה מה שיש לך אולי כדאי להגיע לבדיקה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן