שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/05/2009 | 20:07 | מאת: טל

קראתי בפרורום שאתה לא מוריד גם את העור שמסביב לדגדגן. יש רופאים שכן, רציתי לדעת מה הן הסיבות שבגינן אינך רוצה להוריד עור עודף מסביבו? האם זה בגלל סיבות רפואיות או אסטטיות, זאת אומרת זה יוצא פחות יפה מאשר עם עור?

אם חושפים מידי את הדגדגן הוא משתפשף כל הזמן אפשר להוריד במידת הצורך עודפי עור בלבד מיצידי הדגדגן תלוי במבנה הפות וגודל הדגדגן חשוב שלא יהיה בלט שלו כמו מקור מידע באתר שלי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן