קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/05/2009 | 08:41 | מאת: דתיה

שלום לך אני בת 30 ואני מהצפון מעוניינת לעבור ניתוח שיחזור קרום, אבל לא מעוניינת בשחזור קרום רגיל, שמעתי על ניתוח שחזור קרום ללא הגבלת זמן, ז"א עוברים את הניתוח ולא משנה מתי מתחתנים במגע רשוני לקיום יחסי מין מדמם. שמעתי על הרבה מנתחים בתל אביב שמנתחים ניתוח זה, אבל בגלל שאני מהצפון ורוצה גישה יותר נוחה אז ראיתי באתר שלכם שמו של ד"ר יורם אברהמוב מצפון, אז השאלה שלי האם ד"ר אברהמוב מומחה לניתוח זה ואני יכולה לפנות אליו?? אגב אני חברה בקופת חולים כללית אשמח אם אקבל תשובה ותודה

הכי טוב שתשאלי אותו אני מנתח בשיטה שתארת ואת יכולה להגיע ולבצע את הפעולה מיד למידע על קרום בתולין באתר שלי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן