הצרת נרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/07/2006 | 20:21 | מאת: מאיה

שלום בת 37.לידות 4.חוסר תחושה בזמן יחסים.כניראה היתרחבות.רציתי לישאול כמה זמן אורך ניתוח??הרדמה מלאה??יחסי מין לאחר כמה זמן??יש גם בעית צניחה קלה {עדין לא לניתוח}עושה תרגילי ביו פידבק אך לא בידיוק עוזר.אחרי כל מגע מיני כאבים עזים בבטן תחתונה.עשיתי את כל הבדיקות והכל תקין .האם הכאבים כתוצאה מצניחה.?.

שלום מאיה ניתוח היצרות של פתח הנרתיק שונה מניתוח הכולל תיקון צניחה (של שלפוחית או רקטום וכו) בניתוח להיצרות פתח הנרתיק למעשה פותחים בחתך קטן באיזור האפיזיוטומיה - בקצה התחתון של הנרתיק פתח קטן ודרכו תופשים את השריר הטבעתי של הנרתיק שנפגע בלידות ומחברים אותו שוב וסוגרים את הפתח בנרתיק הניתוח נמשך 20-30 דקות בהרדמה כללית או אפידוראלית ושחרור הביתה באותו יום יחסים אפשר להתחיל לקיים כחודשיים עד 3 אחרי ניתוח אם מנתחים ויש צניחה - התיקון צניחה נעשה באופן דומה אך לאורך כל הנרתיק עם חיזוק הרקמות שנחלשו משך הניתוח תלוי במיקום ומידת הצניחות - סה"כ כשעה את מוזמנת לקבוע תור לבדיקה ויעוץ בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן