מתוסכלת מאיבר מיני

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/05/2009 | 01:40 | מאת: אלה

אני בת 17.6 ואוננתי די הרבה בחיים שלי +שכבתי עם חבר שלי בערך מגיל 15 כתוצאה מכך הפות שלי קיבל צורה ממש לא יפה ואסתטית. הדגדגן יוצא החוצה והשפתיים נמתחו מאוד וזה נראה מכוער מאוד. אני נורא מתביישת מזה ותמיד חושבת עלזה. חשבתי לעשות ניתוח לקיצור השפתיים הפנימיות אבל אני מפחדת שיקרה לי משהו. ובמיוחד בגלל סכום הכסף. אוף אני כל כך מתוסכלת. תוכל לעזור לי איכשהו?לתת עצה? ואני לא יכולה לקבל את עצמי ככה...נכון שמי שיאהב אותי צריך להתעלם מזה אבל אני פשוט לא יכולה יותר

06/05/2009 | 21:05 | מאת: אלה

אתה לא מאמין עד כמה אני רוצה לעבור את הניתוח הזה. אבל הקשר שלי עם אמא שלי ואבא שלי פשוט לא טוב. אני צריכה לחכות הרבה מאוד זמן עד שאחסוך כסף לניתוח,וזה מתסכל אותי עוד יותר. ובנתיים,איני רוצה להפסיק בפעילות מינית בגלל זה,אבל הבעיה עם מראה הפות נורא מסתכלת אותי ואיני מסוגלת לתפקד בצורה נורמאלית. יש לך טיפ מסויים?

07/05/2009 | 16:06 | מאת: בת 17

תקשיבי יש לי מצב ממש דומה לשלך. לדעתי אם את לא מרגישה ככה בנוח עדיף לעשות ניתוח. בינתיים לא לחוץ לי ישר לעשות אני עדיין חושבת על זה.. כשאני אחליט כנראה אני אצטרך להגיד לאמא שלי אפילו שאני ממש לא מעדיפה. מקיסמום צריך לחכות עד גיל 18- וזה אומר להתחיל לעבוד שיהיה כסף.

שלום הבעייה מוכרת ואינה קשורה בהכרח ליחסי מין בהחלט ניתן לפתור את הבעייה בניתוח אסטטי של השפתיים יותר מידע תמצאי באתר של DRKRISSI.COM ממליץ מאד להגיע לבדיקה ויעוץ

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן