הי שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/04/2009 | 19:27 | מאת: רולי

הי יש לי בעיה קטנה השפתיים הפנימיות שלי לא באותו גודל אחת קטנה ואחת מאוד גדולה ועוברת את השפתיים הגדולות אין לי בעיה אם איך שזה ניראה או משהו כזה פשוט הגדולה מישתפשפת לי בתחתונים וזה כואב (עד לרמה של הפרעות בריכוז) בעיקרון כרגע אני פשוט מקפלת אותה פנימה שזה לא נח אבל ניסבל אבל נימאס לי להיתעסק אם זה כל הזמן יש אפשרות לקצר אותה וזהו אני בת 21 וכמה זה עולה אני מאמינה שזה מישתנה אבל בערך כמה לקצר שפה אחת ב2 3 מילימטרים (זה מ שניראה לי צריך בשביל ליפתור את הבעיה) ואם אפשר לישמוע פרטים על איך מבוצע הניתוח במידה והוא קיים (לא רק הסבר על הרדמה מלאה או לא אני מהסקרניות שצריכות להבין מה עושים להם בטיםולים רפואים ומיתעניית בכל התהליך)

איזה פרטים ? כעיקרון זה ניתוח לקיצור השפתיים, חיתוך תפירה מדויקת וקבלת תוצאה אופטימלית תמיד עדיף להגיע לבדיקה ושיחה ולא כללי מידי אלא יחודי לך המחירים תלויים במנתחים ואת יכולה לגשת לשיחה למי שתבחרי בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן