מבנה פתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/04/2009 | 00:26 | מאת: שלומית

שלום, אני בשליש הראשון להיריון. בעקבות צריבה חיצונית שחשתי בעת מתן שתן - בפעם הראשונה בחיי (אני יודעת שזה מוזר...) לקחתי מראה קטנה ע"מ להסתכל באיזור הפות בכדי לברר למה שורף לי... אז ככה (ואני מצטערת מראש הן על התיאורים והן על חוסר הידע שלי בשמות האיברים): בשפתיים שמסביב לנרתיק (לא אלה שמכסות את הדגדגן), ראיתי שהשפה הימנית נפוחה ואדומה. לפתע הבחנתי (ואין לי מושג אם זה נורמאלי), במעין חתיכת עור אשר בולטת מפתח הנרתיק החוצה... כאשר פיסקתי את השפתיים בכדי להסתכל בפתח הנרתיק ראיתי את הדברים הבאים: 1. מעין חתיכת עור דקה (כמו השפתיים שמכסות את הדגדגן - רק אדומה ורטובה), היוצאת טיפה החוצה מפתח הנרתיק ואשר נמצאת בצמוד לדופן הפנימית של השפה השמאלית. 2. קצת יותר פנימה בנרתיק, בדופן הפנימית הימנית ראיתי מעין 2-3 בליטות כאלה... שלא היו בצד שמאל. 3. בפתח הנרתיק פנימה, ראיתי נוזל לבן... (לפני יומיים קיימתי יחסי מין עם בעלי - יכול להיות שזה הזרע?) הצריבה מורגשת הן בשפה הימנית לכיוון פי הטבעת. אמא'לה!!! מעבר לצריבה והנפיחות (שאשמח לדעת מה מקורן ואופן הטיפול), האם התיאור של חתיכת העור היותאת מפתח הנרתיק ואשר נמצאת רק בצד שמאל, והבליטות בפתח הנרתיק ימינה - האם זה נורמאלי??? תודה

כמובן שרצוי להבדק כעיקרון מבחינת המבנה ניראה לי שאת מתארת את שאריות קרום הבתולין שנראות לרוב כמו קרעים של רקמה בולטת מפתח הנרתיק ההפרשה הלבנה יכולה להיות פטריה - קנדידה מה שיסביר את הצריבה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן