עצם חיק בולטת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/04/2009 | 18:14 | מאת: מעיין

שלום, אני בת 24 ורציתי להתעניין לגבי ניתוח בעצם החיק עקב בליטה של עצם זו. האם מדובר בהליך ניתוחי הדורש ניתוח בהרדמה מלאה? מה ההשפעה של הניתוח על התפקוד היום יומי והאם ישנם כאבים כתוצאה מניתוח שכזה?

עצם החיק אינה מקום לניתוח פלסטי ככל הידוע לי מחשש לנמק עקב אספקת דם לקויה באיזור כדאי להיבדק לראות מה בדיוק הבעייה כנראה שאת רזה מאד ולכן הבלט ??? דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן