פיגמנטציה בוגינה.

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/04/2009 | 16:40 | מאת: שני

שלום דר קרסי, 1. האם ישנה אפשרות כירורגית לטפל בפיגמנטציה קשה (השחרה) של העור בוגינה? רופאי עור וגניקולוגיים אמרו לי שאין להם דרך לסייע לי. 2. האם תוכל לומר מה טווח המחירים הכללי של ניתוח פלסטי לוגינה - הקטנה של השפתיים הגודלות והקטנות. תודה, שני

שלום אם מדובר באיזורים מבודדים - ניתן לטפל לרוב כירורגית אם האיזור נרחב או שזה צבע הגוף - אין פתרון כירורגי לעיתים רק השפתיים הקטנות מוגדלות ושחורות וניתן בהחלט לתקן אני ממליץ לך להגיע לבדיקה חג שמח דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן