אשמח ליעוץ ממך ד"ר חיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/04/2009 | 00:27 | מאת: דנה

אני בגיל ההתבגרות 16 וחצי וקיימת אצלי התופעה של שפתיים פנימיות מאורכות ומסולסלות זה נורא מביך אותי וכשאני הולכת יש פעמים שבגלל חיכוך בין השפתיים נוצר לי פצע וגם הדבר בולט בבגדי ים אשמח אם תיתך לי יעוץ מה לעשות ואם ניתוח כזה יקר מאוד?

שלום ניתן לנתח את השפתיים הקטנות - ולהקטין אותם לגודל הרצוי הניתוח יקר כמו כל ניתוח למעשה בכל מיקרה אם את באה ליעוץ עדיף עם אימך לאחר שהסברת לה שיש לך בעייה ואת מעונינת להיבדק ולקבל יעוץ לפני כל ניתוח חג שמח דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן